jueves, 10 de abril de 2014

POÉTICA FOTOGRÁFICA , LLorenç Raich . Editorial Casimiro



Llorenç Raich ens presenta el seu nou llibre , desprès de "Corpografia" ( també de l'editorial Casimiro ) ens planteja un relat a on parla del llenguatge fotogràfic .
És una gran sort tenir pensadors del seu nivell que ens trameten per mitjar dels escrits , tota la seva comprensió i analisis de la fotografia i del seu llenguatge .
Jo ja tinc un ejemplar del libre i aquest dies de setmana santa penso disfrutar de la seva lectura. Us animo a fer el mateix .



 Text del mateix autor :

"A manera de mètode i d'assaig a un temps la present obra s'acosta a la poètica fotogràfica en el doble sentit que permeten les seves dues accepcions: poètica com el fer que determina els valors del llenguatge d'un gènere artístic; poètica com l'espai que accedeix a que la realitat commogui per la seva veritat, espiritualitat i bellesa. En el transcurs dels diferents capítols: La primera mirada, La realidad como medio, La narración como fin i Fotografía poética, s'exposen els principis creatius d'autors de totes les èpoques que han determinat que el llenguatge poètic parteix del pensament abans de culminar en l'emoció de la poesia."

No hay comentarios: