miércoles, 10 de octubre de 2012

INAUGURACIÓN DE "EN VIA MORTA" EN FINE ART IGUALADA


Després de la inauguració Oficial del Fine Art Igualada, el passat divendres , a on van assistir per els actes programats el Director General de Cultura de la Generalitat de Catalunya , el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Igualada, així com altres membres del consistori y membres del AFI i el Director del Fine Art Ramón Muntaner; el dissabte dia 6 vam fer la inauguració de l'expo "En Via Morta".



Havia convidat a amics, companys, família i l'entorn més proper per fer un acte Festiu a on prendre una copeta de cava, poder veure les fotos i xarrar.

A tots els que vau vindre, MOLTES GRACIES !!!! en moments així es necessita el suport dels amics i dels companys. Als que no vau poder venir : un altre dia serà, que farem... us vaig trobar a faltar.

La festa va ser un èxit perquè van poder està junts  celebrant la festa , que es va unir a la de  Ivana Larosa i la del  Pere i el Roger amb la seva festa  "coronitas".

Al final vam marxar més tard del que havien previst. Pero molt satsifets

Us adjunto una fotografia feta per en Josep Bou, que va asistir junt a la Teresa ( bons amic meus ) i ha tingut l'amabilitat de deixar-me utilitzar.


MOLTES GRACIES A TOTS i recordeu que el dimecres 10 d'Octubre tenim la visita guiada.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

En la calidad está el punto. El ambiente estupendo y las fotos mejor todavía.
Esta colección tiene el atractivo de la simplicidad.
Simples, limpias y con una suavidad que invitan a ver una y otra vez.
Felicidades Miquel.
Consol

qgatfoto dijo...

Gracies Consol !